پرینت

معرفی نانوامولسیون‌های گیاهان دارویی توسط واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد

on .

معرفی نانوامولسیون‌های گیاهان دارویی توسط واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز[2]؛ آزمایشگاه فناوری نانو (تحقیقات اولتراسونیک) برای پشتیبانی معنوی از پژوهش‌های پژوهشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و اجرای پروژه‌های فوق برنامه مجهز است. در این آزمایشگاه تحقیقات و آزمایش‌های تخصصی اولتراسونیک توسط جدیدترین دستگاه‌های اولتراسونیک با فرکانس‌های مختلف انجام می‌شود.

از کاربردهای گسترده امواج اولتراسونیک در زمینه‌های مختلف می‌توان به بهبود کیفیت غذا با ایجاد و کنترل اثر کاویتاسیون، تولید ذرات در مقیاس نانو، تعیین سرعت ذرات و آزمایش غیر مخرب اشاره کرد. این آزمایشگاه در علوم مختلف تخصصی و میان رشته‌ای از ساخت و تولید تا کنترل کیفی به صورت تخصصی و مرجع قابل استفاده و تحقیق فعالیت می‌کند. استفاده از نوسانات اولتراسونیک یکی از روش‌هایی است که امروزه در علوم مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و ترکیب آن با سایر فرآیندهای مدرن و سنتی می‌تواند تاثیر مهمی در بهینه‌سازی این فرآیندها داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

معرفی گوشی هوشمند صددرصد ایرانی توسط واحد علوم و فناوری پردیس دانشگاه آزاد[3]

آزمایشگاه فناوری نانو توسط سه عضو هیات علمی از دانشگاه آزاد اسلامی، شامل دکتر سارا اله‌یاری بیک از دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دکتر حامد اهری از دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی، و دکتر سید امیرعلی انوار از دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی شکیل شده است. این آزمایشگاه تحت نظارت و همکاری دانشکده‌های منابع طبیعی و محیط زیست، علوم کشاورزی و صنایع غذایی، و دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی مدیریت می‌شود و به عنوان یکی از اعضای شبکه آزمایشگاه‌های راهبردی نیز فعالیت می‌کند.

یکی از محصولات برجسته این آزمایشگاه، نانوامولسیون زعفران ایرانی است که با دریافت گواهی نانومقیاس از ستاد نانو ریاست جمهوری و مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، ۲ گواهی اختراع آمریکا و استانداردهای اتحادیه اروپا تائید شده است. این محصول از سوی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نیز تائید شده و افتخاراتی از جمله دیپلم‌های افتخار و مدال‌های طلا از فستیوال‌های بین‌المللی کسب کرده است. همچنین، آزمایشگاه در حال بررسی تولید نانوامولسیون گل محمدی و سایر گیاهان دارویی و کاربردی در صنایع غذایی نیز هست.

به گفته فرشته صحرایی، مسئول فنی آزمایشگاه فناوری نانوی واحد علوم و تحقیقات، آزمایشگاه آکرودیته این مرکز تنها آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت در تولید نانوامولسیون زعفران است. این نانوامولسیون در مرحله نیمه صنعتی است.

انتهای پیام/

[4][5]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ایسکانیوز (www.iscanews.ir)
  3. ^معرفی گوشی هوشمند صددرصد ایرانی توسط واحد علوم و فناوری پردیس دانشگاه آزاد (www.iscanews.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)
  5. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای