پرینت

تولید پوشش هوشمند جدید برای مواد غذایی

on .

تولید پوشش هوشمند جدید برای مواد غذایی
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دلیل این خاصیت پوشش جدید، استفاده از پروتئین هیدرولیزات در ساختار آن است. پروتئین هیدرولیزات از طریق فرآیند تجزیه یک پروتئین پیچیده (به عنوان مثال، پروتئین شیر یا کشک) به دست می‌آید و آنزیم‌های میکروبی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این پوشش همچنین دوستدار محیط‌زیست است و طی دو هفته به صورت کامل تجزیه می‌شود.

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای