پرینت

ساخت یک پای جدید برای ربات‌های چهارپا

on .

ساخت یک پای جدید برای ربات‌های چهارپا
به گزارش خبرگزاری - [1]

دانمشندان دانشگاه فناوری تالین در استونی، موفق به توسعه گونه جدیدی از پا برای ربات‌های چهارپا شده‌اند که تحرک ربات در زمین‌های صعب‌العبور مانند زمین‌های پوشیده از گِل و برف را به طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد. بیشتر ربات‌ها نمی‌توانند در زمین‌های لغزنده و گِل‌آلود مانند تالاب‌ها، باتلاق‌ها، مرداب‌های ساحلی، مصب رودخانه‌ها و مزارع حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار علمی برنا به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، در روش جدید محققان از سُم گوزن الهام گرفته‌اند و یک پا از جنس سیلیکون برای ربات‌ها ساخته‌اند. این پا مانند سُم گوزن از قابلیت انبساط و انقباض برخوردار است و قدرت زیادی در شکستن نیروی مکشِ حاصل از برف یا گِل دارد. 

دانشمندان، این پا را در یک ربات کار گذاشتند و آن را در یک مزرعه پوشیده شده از گِل آزمایش کردند. یافته‌ها حاکی از آن است که حرکت انقباضیِ پای ربات بر نیروی مکش گِل غلبه کرده است و مصرف انرژی توسط ربات نیز تا ۷۰ درصد کمتر شده است.

ربات‌های تجهیز شده به این پا را می‌توان برای نظارت بر محیط‌زیست، کمک به کشاورزی و مدیریت بلایای طبیعی استفاده کرد.

انتهای پیام/

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای