وقتی تهرانیها روزی ۲۰۰ هزار کیلو تخمه میخوردند!

در سال ۱۳۵۴ روزانه در تهران ۲۰۰ هزار کیلو انواع تخمه شکسته می شد.
رونق عرضه انواع تنقلات مانند تخمه آفتابگردان و جابونی در دهه ۱۳۵۰ که بیشتر در سالنهای سینما مصرف میشد، روزنامهنگاران را به نوشتن مطالبی درباره این خوراکیهای همهگیر ترغیب می کرد. روزنامه اطلاعات ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۴ گزارشی درباره چرخه تولید، عرضه و مصرف انواع تخمه منتشر کرد. بخشهای مهم گزارش را بخوانید و عکسها را تماشا کنید:
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری