پرینت

افزایش کیفیت زعفران توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

on .

افزایش کیفیت زعفران توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

در پژوهش یکی از گروه‌های تحقیقاتی دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر وحید نیکنام، استاد دانشکدگان علوم و در قالب طرح پژوهشی و رساله دکتری مینو نصیری، سازوکارهای مقاومت به خشکی گیاه زعفران مزروعی مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج این پژوهش در تاریخ ۲ ژوئن ۲۰۲۵ در مجله Scientific Reports از انتشارات مجموعه نیچر به چاپ رسید.

به گزارش مهر به نقل از دانشگاه تهران

آخرین اخبار چند رسانه ای