پرینت

پرتاب موفق فالکون ۹

on .

پرتاب موفق فالکون ۹
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش خبرگزاری ایمنا[2] و به نقل از اسپیس، اسپیس‌ایکس که به استفاده چندباره از موشک‌های خود شهرت دارد، این بار یک فالکون ۹ جدید را برای مأموریت استارلینک به کار گرفت. پرتاب در ساعت ۱۱:۵۱ شب به وقت شرق آمریکا (۸:۵۱ شب به وقت محلی کالیفرنیا / ۰۳:۵۱ بامداد ۳ سپتامبر به وقت گرینویچ) انجام شد.

مرحله اول موشک پس از جدایی، طبق برنامه در حدود ۸.۵ دقیقه بعد روی سکوی دریایی Just Read the Instructions در اقیانوس آرام فرود آمد. مرحله دوم نیز مسیر خود را برای قرار دادن ۲۴ ماهواره استارلینک در مدار پایین زمین ادامه داد. بر اساس برنامه، این ماهواره‌ها حدود ۶۲.۵ دقیقه پس از پرتاب از مرحله دوم جدا شدند.

این مأموریت، صد و نهمین پرواز فالکون ۹ در سال ۲۰۲۵ بود که بیش از ۷۰ درصد آن‌ها به پرتاب ماهواره‌های استارلینک اختصاص داشته است، با اضافه شدن این گروه جدید، تعداد ماهواره‌های عملیاتی استارلینک به حدود ۸۳۰۰ دستگاه رسید و این شبکه را به بزرگ‌ترین منظومه ماهواره‌ای فعال جهان تبدیل کرد.

استفاده از یک بوستر جدید در این مأموریت، در حالی که هفته گذشته یکی از بوسترهای اسپیس‌ایکس رکورد ۳۰ پرواز را ثبت کرده بود، نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری و ظرفیت بالای ناوگان پرتاب این شرکت است. اسپیس‌ایکس با این رویکرد، هم قابلیت اطمینان مأموریت‌ها را افزایش می‌دهد و هم هزینه‌های پرتاب را کاهش می‌دهد.

پایگاه فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، امکان پرتاب به مدارهای قطبی و مدار پایین زمین را فراهم می‌کند و یکی از مراکز کلیدی مأموریت‌های استارلینک به شمار می‌رود.

برنامه استارلینک با هدف ارائه اینترنت پرسرعت و کم‌تأخیر به نقاط دورافتاده و کم‌برخوردار جهان طراحی شده و همچنان در حال گسترش است. اسپیس‌ایکس قصد دارد با افزایش تعداد ماهواره‌ها، پوشش جهانی و کیفیت خدمات را بهبود بخشد.

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^خبرگزاری ایمنا (www.imna.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای