کاهش دردهای آرتروز با مصرف این خوراکی

به گزارش خبرگزاری - [1]
گروه علمی: مصرف سنجد سبب کاهش دردهای مفصلی میشود.
∎[2][3]به گزارش مهر، سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و میتواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه میشود. ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک میکنند و میتوانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری