پرینت

ساخت دستگاه تولید نانو حامل‌های دارویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

on .

ساخت دستگاه تولید نانو حامل‌های دارویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
به گزارش خبرگزاری - [1]

این دستگاه ساخته شده به نام INSPIRE، امکان تولید طیف گسترده‌ای از نانو حامل‌های دارویی و واکسن را در حجم بالا و به طور پیوسته فراهم و ظرفیت تولید تا ۲۰۰ لیتر در یک شیفت هشت ساعته کاری را امکان پذیر می‌کند.

همچنین این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است تا شرایط تولید در اتاق تمیز (یک فضای محافظت شده برای جلوگیری از ورود آلودگی‌ها در صنایع حساس مانند داروسازی، پزشکی یا مواد غذایی) را دارا باشد و عملکرد آن منطبق با استاندارد‌های سازمان غذا و دارو است.

علی موسوی شائق دانشیار مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دستگاه مجهز به منوی کاربری است که امکان اجرای پروتکل‌های مختلف برای تولید فرمولاسیون‌ها را فراهم می‌کند.

او افزود: این دستگاه متناسب با نیاز‌های صنایع داروسازی و بیوتکنولوژی بوده و توسط یک تیم از متخصصان مجرب در مهندسی و بیوتک طراحی و ساخته شده است.

دانشیار مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طراحی و تکمیل نهایی دستگاه INSPIRE بیش از دو سال زمان برده است، ادامه داد: طراحی این دستگاه دراختیار دو شرکت کانادایی و آلمانی قرار داشت.

مدیر عامل شرکت ریزسامانه بهبود درمان به عنوان سازنده این دستگاه، گفت: این شرکت قبل از ساخت این دستگاه موفق به طراحی و ساخت دستگاه رومیزی تولید نانوحامل‌های دارویی به نام INSIGHT شده بود که امکان تولید در حجم کم و برای کاربرد‌های تحقیقات اولیه و پیش بالینی را فراهم می‌کرد.

موسوی درباره مزایای استفاده از دستگاه‌های نانوسنتز، بیان کرد: توانایی سنتز نانوذرات در اندازه دلخواه در کمتر از یک دقیقه و فرموله کردن بیش از ۳۰ فرمولاسیون در روز، قابلیت تنظیم آسان متغیر‌های موثر در سنتز نانوذرات، امکان سنتز نانوذرات به طور پیوسته، قابلیت تنظیم اندازه ذرات با کنترل دقیق دبی جریان و نسبت دبی دو محلول، قابلیت خودکار کردن سیستم و حذف خطا‌های سیستمایتک و کاربر، قابلیت تولید انواع نانو حامل‌های پلیمری و لیپدی و قابلیت تولید بین حجم یک میلی لیتر تا نامحدود، از جمله مزایای استفاده از این دستگاه‌ها است.

شرکت ریزسامانه بهبود درمان در مشهد به عنوان برنده نهایی جایزه علم و فناوری مصطفی (ص)، بخش رقابت KANZ، از میان بیش از ۲۳۰ طرح ارسالی از ۲۳ کشور جهان در حوزه سلامت و پزشکی در سال ۱۴۰۱ برگزیده شد.

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2