پرینت

چاپ حدود ١۵٠٠ اثر از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی طی ٣٠ سال

on .

چاپ حدود ١۵٠٠ اثر از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی طی ٣٠ سال
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه علمی ایرنا[2]، مهدی عباس‌زاده در نشست خبری به تشریح برنامه‌های سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پرداخت و اظهار داشت: این پژوهشگاه به عنوان یک نهاد علمی- فکری و بر اساس نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی و با تلاش‌های آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، در سال ٧٣ تاسیس شده است.

وی افزود: پژوهشگاه، دارای شخصیت حقوقی مستقل و در حکم نهاد عمومی، غیردولتی و غیرانتفاعی بوده و بر طبق مفاد اساسنامه‌ مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر ضوابط ، مقررات و مصوبات مربوط فعالیت می‌کند.

معاون علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه پژوهشگاه دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و با تحقیق، تالیف، ترجمه و نشر آثار علمی متقن و کاربردی با بهره‌گیری از قالب و بیان فراخور نسل معاصر، نیازهای مخاطبان خود یعنی دانشوران و نخبگان فکری، علمی، اجتماعی، جوانان و دانشجویان را برآورده می‌سازد.

عباس‌زاده اضافه کرد: حکمت و دین‌پژوهی، فرهنگ و مطالعات اجتماعی، نظام‌های اسلامی و دانشنامه‌نگاری دینی به عنوان چهار پژوهشکده اصلی و مرکز مطالعات پیشرفت و تمدن کانون اندیشه‌ جوان، مرکز مطالعات فضای مجازی، موسسه‌ پیوست‌نگاری فرهنگی افق، مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری و موسسه دانش و اندیشه معاصر (فام) مراکز علمی وابسته به پژوهشگاه هستند که در قالب گروه‌های علمی چندگانه در رشته‌های مختلف پژوهشی در پژوهشگاه فعالیت می‌کنند.

چاپ بیش از ٢٠٠ اثر به زبان‌های اصلی دنیا

وی محور اصلی فعالیت‌های پژوهشگاه را در گروه‌های علمی دانست که ساماندهی شده است و تاکنون بیش از ٢٠٠ اثر چاپ‌شده‌ پژوهشگاه به زبان‌های اصلی دنیا ترجمه شده و تعدادی از آن‌ها در عرصه‌ بین الملل به صورت مکتوب و الکترونیکی منتشر شده است.

معاون علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در تکمیل این بخش گفت که مجموع اعضای هیات علمی و محققان همکار پژوهشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون موفق به کسب حدود ۶۲۴ جایزه و تقدیرنامه از جشنواره‌های معتبر کشور برای طرح ها، تحقیقات و مقالات تولیدی خود شده‌اند.

عباس‌زاده یادآورشد: تاکنون علاوه بر ظرفیت های این پژوهشگاه از پژوهشگران بیرونی هم استفاده استفاده شده و در واقع هدف اصلی این پژوهشگاه تولیدات علمی علوم انسانی است و همچنین این پژوهشگاه کرسی های متعددی در سطح نظریه پردازی برگزار کرده است.

ادامه دارد..

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ایرنا (www.irna.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2