برای کمک به دستیابی به مرجعیت علمی، گزارش های مؤسسه ISC باید به مدیران کشور ارائه شود

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، دکتر حسین سیمایی در جلسه مشترک با رییس و مدیران موسسه ISC گفت: اطلاعات و گزارشهایی که این مؤسسه منتشر میکند، بسیار آموزنده و در مواردی هشداردهنده است. بیتوجهی به این دستاوردها در نهایت می تواند منجر به عقبماندگی از نظر تولید علم شود.
وی با اشاره به گزارشهای ماهانه و رتبهبندی پژوهشگاهها و دانشگاهها افزود: این اقدامات، انگیزهای جدی برای رقابت و ارتقای کیفیت فراهم میآورند.
وزیر علوم پیشنهاد داد: «گزارشهای موسسه ISC برای ارائه به مدیران ارشد کشور، کوتاهتر و گویاتر تهیه شوند تا بتوانند در زمان محدودی پیام خود را منتقل کنند» و قابلیت ارایه در هیئت دولت را داشته باشند.
دکتر سیمایی در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع مسکن دانشگاهیان تصریح کرد: از همان ابتدای ورود به وزارت، مسئله مسکن از دغدغههای اصلی من بوده است چرا که مسکن، حقی طبیعی برای هر شهروند ایرانی بوده و یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر مهاجرت نخبگان و معیشت استادان است.
وی افزود: «برنامههای متعددی در سطح استانها برای حل این موضوع آغاز شده که تا کنون دستکم در ۳۵ دانشگاه در حال پیگیری است. البته بروکراسی پیچیده کشور، مانعی جدی محسوب میشود؛ بهطوریکه حتی در صورت تأمین زمین، عبور از ۱۴ مرحله اداری لازم است تا زمین آماده واگذاری شود.»
وزیر علوم خاطرنشان کرد: کارگروه مسکن دانشگاهیان در وزارت علوم تشکیل شده است و شخصاً هر دو هفته یکبار روند پیشرفت پروژهها را بررسی میکنم.
وی همچنین از استانداران و رؤسای دانشگاهها خواست تا اگر پروژهای با مشکل حقوقی یا اجرایی مواجه شد، بدون تردید از وزارت علوم و مسئولان استانی کمک بگیرند. او افزود: «گاهی فقط یک مشکل حقوقی میتواند انگیزه مدیر را از بین ببرد. ما آمادهایم در این مسیر پشتیبانی کامل داشته باشیم.»
وزیر علوم با اشاره به اهمیت معیشت کارکنان گفت: «بارها شخصاً برای تصویب فوقالعاده ویژه کارکنان مکاتبه کردهام و این موضوع را در سطح کشوری پیگیری میکنم. البته این تصمیم نیازمند هماهنگی ملی است، چرا که تأمین منابع مالی آن عدد بالایی میشود. با این حال، به دانشگاهها توصیه کردهام تا زمان نهایی شدن فوقالعاده ویژه، از محل درآمد اختصاصی یا بهصورت کمکهزینه مناسبتی، پشتیبانی موقت را انجام دهند.»
دکتر سیمایی در پایان از تدوین آییننامه جدید استخدامی با مشارکت بیش از پنجاه دانشگاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این آییننامه بتواند بخشی از دغدغههای معیشتی کارکنان دانشگاهها را برطرف سازد.
انتهای پیام
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری