پرینت

برگزاری آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد شهدای اصحاب رسانه و ارتش، فردا، در بهشت زهرا (س)

on .

برگزاری آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد شهدای اصحاب رسانه و ارتش، فردا، در بهشت زهرا (س)
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،[2] این مراسم به صورت نمادین برای بزرگداشت همه شهدای عرصه رسانه از دوران دفاع مقدس، رزمایش عاشقان ولایت (۱۵ آذر ۱۳۸۴)، شهدای منا، شهدای مدافع حرم و شهدای رسانه‌ای دفاع مقدس ۱۲ روزه از ساعت ۱۴ در مقبره‌ی شهدای اصحاب رسانه برگزار می‌شود.

قرار است در بیستمین آیین بزرگداشت شهدای اصحاب رسانه و ارتش جمهوری اسلامی ایران و ۱۷۹ شهید رسانه ملی، همزمان با روز بزرگداشت مادران و همسران شهدا، از مادران شهدا و فعالان رسانه‌ای، همچنین از سربازان غیور و ایثارگر ارتش جمهوری اسلامی ايران قدردانی شود.

حدود ساعت ۱۴ روز ۱۵ آذر ۱۳۸۴ جمعی از خبرنگاران و عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های مختلف همراه با کارکنان روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران با یک فروند هواپیمای  نظامی C ۱۳۰  ارتش به منظور شرکت در رزمایش «عاشقان ولایت» در چابهار عازم بندرعباس بودند که هواپیما لحظاتی پس از پرواز از فرودگاه مهرآباد تهران، به دلیل نقص فنی بر فراز یک مجتمع مسکونی در شهرک توحید سقوط کرد و تمامی سرنشینان آن جان باختند.

در بیستمین سالگرد این سانحه دردناک، ستاد بزرگداشت شهدای اصحاب رسانه از برگزاری مراسمی در روز پنجشنبه،۱۳ آذر ماه، با حضور مردم، مسئولان لشکری و کشوری و خانواده آن عزیزان خبر داده است. همچنین امور ایثارگران سازمان صداوسیما با ارسال دعوتنامه‌ای از برگزاری مراسم سالگرد شهدای اصحاب رسانه و ارتش جمهوری اسلامی در همین روز و همین محل خبر داده است. 

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^خبرگزاری صداوسیما، (www.iribnews.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2