پرینت

جلسه محرمانه برای محافظت از ستاره خائن

on .

جلسه محرمانه برای محافظت از ستاره خائن
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش "ورزش سه"، اینتر[2] یکشنبه شب در چارچوب رقابت‌های هفته دهم سری آ ایتالیا[3] در ورزشگاه سن سیرو باید مقابل رم به میدان برود.

هواداران اینتر هنوز به شدت از رفتارهای لوکاکو در تابستانی که گذشت عصبانی هستند و مذاکره او با دو باشگاه میلان و یوونتوس در زمانی که هنوز پیراهن این تیم را به تن داشت فراموش نکرده‌اند و به همین دلیل این بازی از حساسیت خاصی برخوردار است.

پیش از این گفته شده بود که هواداران متعصب این تیم قصد دارند ۳۰ هزار سوت بین تماشاگران پخش کنند تا با استفاده از آنها بتوانند اعتراض‌شان را به این بازیکن نشان دهند.

1939189

اما آنها شب گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که از انجام این کار منع شده‌اند و بسیار هم از این تصمیم ناراحت و ناراضی بودند و این موضوع را به وضوح نشان دادند.

حالا رسانه‌های ایتالیایی خبر داده‌اند که مدیران دو باشگاه اینتر و رم جلسه‌ای را با مقامات امنیتی برگزار کرده‌اند تا درباره شرایط برگزاری این دیدار صحبتی داشته باشند و این تصمیمی است که در این جلسه از سوی آنها اتخاذ شده است.

گفته شده است که مدیران رم به صورت خاص درخواستی برای این اتفاق نداشته‌اند و این تصمیمی است که از سوی مقامات امنیتی شهر میلان گرفته شده است و اگر سوتی در جریان بازی زده شود شاید به مجازات اینتر بیانجامد.

[4][5]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^اینتر (www.varzesh3.com)
  3. ^سری آ ایتالیا (www.varzesh3.com)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)
  5. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2