انتشار کتاب مرجع تغذیه کراوس و ماهان 2023 با ترجمه دانشجویان رشته علوم تغذیه

انتشار کتاب مرجع"غذا و فرآیند مراقبت تغذیهای کراوس و ماهان 2023"با ترجمه گروهی از دانشجویان رشته علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان، افتخاری بزرگ برای این دانشگاه محسوب میشود. این اثر علمی توسط خانم بیتا صابری، دانشجوی کارشناسی تغذیه، با همراهی و راهنمایی آقای دکتر محمد نصرتی ترجمه شده و با همکاری مؤثر دانشجویانی از جمله عاطفه پیاهو، آیدا سلطانی ایدلیکی، نفس صالحی معوا، صبا غفاری، فاطمه کورهپز و مهدی محمدیزاده به ثمر رسیده است. کتاب کراوس و ماهان، یکی از منابع اصلی و معتبر در حوزه تغذیه بالینی و رژیمدرمانی محسوب میشود که در بسیاری از دانشگاههای علوم پزشکی جهان مورد استفاده قرار میگیرد. نسخه 2023 این اثر، با محتوای بهروزشده و بهرهگیری از آخرین پژوهشها و رویکردهای علمی، جایگاه ویژهای در آموزش دانشجویان تغذیه دارد. تلاش و همکاری تیم مترجمین در به ثمر رساندن این ترجمه، نشاندهنده رشد علمی، انگیزه و ظرفیت بالای دانشجویان وارستگان در عرصه تولید علم و انتقال دانش به زبان فارسی است. این موفقیت ارزشمند، گامی مهم در راستای ارتقای منابع آموزشی و تسهیل درک مفاهیم تخصصی برای دانشجویان و علاقهمندان حوزه تغذیه خواهد بود. ضمن تبریک صمیمانه به تمامی اعضای تیم ترجمه، علاقهمندان جهت تهیه نسخه کتاب میتوانند به دکتر محمد نصرتی مراجعه نمایند.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری