پرینت

نوآوری در سینمای دینی؛ چالش‌های تولید آثار مذهبی باکیفیت

on .

نوآوری در سینمای دینی؛ چالش‌های تولید آثار مذهبی باکیفیت
به گزارش خبرگزاری - [1]

ابراهیم اصغری، تهیه‌کننده سینما در گفتگو با خبرگزاری حوزه با بیان اینکه دهه کرامت ‌می‌تواند فرصت مناسبی برای نمایش آثاری با محوریت آموزه‌های دینی و اخلاقی باشد، گفت: در ایام‌های مختلف سال می‌توان فیلم‌ها و سریال‌های مشخص به نمایش درآورد. برای مثال در هفته دفاع مقدس آثار دفاع مقدسی بهترین گزینه برای نمایش فیلم‌ها و سریال‌های دفاع مقدسی هستند و ایام محرم نیز فیلم‌هایی که در آن‌ها به آموزه‌های عاشورایی توجه می‌شود می‌تواند به نمایش درآید. همچنین در ایام ماه مبارک نیز می‌توان فیلم‌ها و سریال‌هایی با آموزه‌های قرآنی را به نمایش درآورد.

وی افزود: این روزها که در ایام دهه کرامت به سر می‌بریم برای همین برنامه‌ها و گزارش‌هایی که در این ایام روی آنتن شبکه‌های مختلف تلویزیون می‌رود باید متناسب با فرهنگ رضوی باشد. منظور اینکه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم موضوعات مرتبط با امام رضا (ع) یا حضرت معصومه (س) به نمایش درآید. این ویژگی نیز تنها نباید مربوط به تولیدات نمایشی بزرگسال باشد بلکه در آثار کودک نیز برنامه‌هایی را پخش کرد که در آن به مناسبت مورد نظر، توجه شده باشد.

این سینماگر با تاکید بر اینکه از سینما نیز انتظار می‌رود همراه با مناسبت‌های مذهبی باشد، اظهار کرد: شاید در سینما هم اندازه تلویزیون نتوان همراه مناسبت‌های مذهبی بود اما به هر حال می‌توان تا حدی شرایطی را به وجود آورد تا آثاری روی پرده رود که مغایرتی با مناسبت مورد نظر نداشته باشد؛ البته در ایام عزاداری‌های مذهبی سینماها تعطیل است اما به عنوان مثال در دهه کرامت باید شرایطی را فراهم آورد تا فیلم‌هایی که در آن به نوعی موضوع امام رضا (ع) است، اکران شود.

تهیه کننده فیلم «تک تیرانداز» در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ساخت فیلم و سریال دینی نیازمند تحقیق و پژوهش کافی است، اظهار کرد: برای اینکه یک اثر با کیفیت دینی تولید شود باید کارگردان و نویسنده تحقیقات فراوانی را پیرامون اثر انجام داده باشد. برای نمونه وقتی قرار است درباره امام رضا (ع) فیلمی بسازیم نباید به سطحی‌ترین شکل ممکن به موضوع نظر کنیم؛ بلکه باید مسیرها و دریچه‌های جدیدی نسبت به موضوع بگشاییم تا مخاطب به شکلی جدی‌تر با اثر همراه شده و از آن تاثیر بگیرد.

این فیلمساز در انتهای سخنانش تاکید کرد: برخی مواقع وقتی قرار است درباره امام رضا (ع) فیلم یا سریالی ساخته شود تنها نشان دادن بارگاه ایشان مسیری است که فیلمسازان در پیش می‌گیرند؛ در حالی که این امر، ساده‌انگاری پیرامون موضوع است و ما باید در تولیدات نمایشی به گونه‌ای عمل کنیم که مردم تاثیر ائمه را در زندگی روزمره خود مشاهده کنند؛ در این شرایط است که مخاطبان قادرند از اثر تولیدی الهام گرفته و به نوعی از تاثیرات مثبت آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2