پرینت

مصرف گردو خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد

on .

مصرف گردو خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد

 گردو یکی از مغز‌های پرخاصیت و پرمصرف در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب منحصربه‌فردی از اسید‌های چرب امگا-۳، پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها، فواید زیادی برای سلامت دارد. مصرف منظم گردو می‌تواند به کاهش التهاب، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. همچنین مطالعات جدید نشان داده‌اند که ترکیبات زیست‌فعال موجود در گردو

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2