پرینت

افزایش کیفیت زعفران توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

on .

افزایش کیفیت زعفران توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

در پژوهش یکی از گروه‌های تحقیقاتی دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر وحید نیکنام، استاد دانشکدگان علوم و در قالب طرح پژوهشی و رساله دکتری مینو نصیری، سازوکارهای مقاومت به خشکی گیاه زعفران مزروعی مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج این پژوهش در تاریخ ۲ ژوئن ۲۰۲۵ در مجله Scientific Reports از انتشارات مجموعه نیچر به چاپ رسید.

به گزارش مهر به نقل از دانشگاه تهران

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2