پرینت

تهیه رنگ قرمز خوراکی در ایران از نوعی حشرات

on .

تهیه رنگ قرمز خوراکی در ایران از نوعی حشرات
به گزارش خبرگزاری - [1]

تسنیم: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: رنگ طبیعی قرمز (E۱۲۰) که از پوست نوعی حشرات تهیه می‌شود، پس از بررسی‌های فقهی و بهداشتی، برای مصرف در محصولات غذایی مورد تایید قرار گرفته است.

5293293

حسین رستگار، اعلام کرد: رنگ طبیعی قرمز (E120) که از پوست نوعی حشرات تهیه می‌شود، پس از بررسی‌های فقهی و بهداشتی، برای مصرف در محصولات غذایی مورد تایید قرار گرفته است. اخیراً موضوع استفاده از E120 در فضای مجازی در خصوص برخی فرآورده‌های غذایی به ویژه اسنک‌ها مطرح شده بود و برخی نگرانی‌ها ایجاد کرده بود.

رستگار توضیح داد: بررسی‌های دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرآیند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد.

وی تاکید کرد: با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، از جمله برخی خوراکی‌های صنعتی محبوب بین کودکان، برای مصرف‌کنندگان بلامانع است. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال فرآیند تولید و تامین این رنگ طبیعی را رصد می‌کنند تا هم‌زمان با رعایت شرایط بهداشتی، اصول شرعی نیز رعایت شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید محصولات صنعتی، به برچسب مواد تشکیل‌دهنده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود.

 

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2