پرینت

دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند

on .

دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش شامگاه دوشنبه گروه علمی ایرنا[2] از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، حمیدرضا تقی‌راد خطاب به استادان و دانشجویان این دانشگاه نوشت: همان‌گونه که اطلاع یافته‌اید به دنبال گردهمایی روز گذشته دانشجویان در پردیس سیدخندان، برخی وقایع ناخوشایند رخ داد که زیبنده دانشگاه و تاریخچه پرافتخار جنبش‌های دانشگاهی نبوده است.

درگیری فیزیکی و به کاربردن سخنان رکیک، ضمن آنکه چهره عقل‌گرا و خردمحور در دانشگاه را مخدوش می‌کند، ایمنی و سلامت دانشجویان عزیزمان را تهدید می‌کند.

دانشگاه، وظیفه رهبری فکری جامعه را به عهده دارد و کنشگری آن حتی در پر التهاب‌ترین لحظات، با آنچه در کف خیابان ممکن است بروز یابد باید متفاوت باشد.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از گردهمایی‌ها و جلسات دانشجویی با هر گرایش اجتماعی سیاسی که متکی بر بحث و نقّادی و گفتگو و مناظره و بیان آزاد عقاید گوناگون است حمایت می‌کند.

در عین حال، در چهارچوب قوانین، برای حمایت از اکثریت دانشجویان و استادان گرامی که رفتارهای غیردانشگاهی را نمی‌پسندند، با تجاوزِ دسته‌جات و گروه‌ها به حقوق عمومی مخالفت کرده و در انجام وظیفه اخلاقی خود در حمایت از حریم دانشگاه کوتاهی نخواهد کرد.

برای تغییر فضای خشونت‌ورزی کلامی و رفتاری که دیروز شاهد آن بودیم به محیط گفتگو و عقلانیت در داخل دانشگاه و همچنین تامین ایمنی و سلامت دانشجویان عزیز، محدودیت زیر تا اطلاع ثانوی برقرار خواهد بود:
حضور دانشجویان فقط در پردیس محل تحصیل خود مجاز است. بدیهی است دانشجویانی که در پردیس دیگری واحد درسی اختیار کرده‌اند، می‌توانند در ساعت درس در پردیس مربوطه حضور یابند.

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ایرنا (www.irna.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2