پرینت

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

on .

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، دکتر سیدمحمدعلی رضوی هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه در "رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی" را توسعه فناوری، ارتقای کیفیت محصولات غذایی و تسهیل تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی عنوان کرد و افزود: این همکاری با رویکرد پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه صنایع غذایی استان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و زیرساختی صنعت شکل گرفته است.

دکتر رضوی محورهای اصلی این تفاهم‌نامه را اجرای پروژه‌های مشترک تحقیق و توسعه، ارائه خدمات آزمایشگاهی، ارائه مشاوره‌های تخصصی، ارتقای استانداردها و ایمنی محصولات غذایی، حمایت از نوآوری و انتقال فناوری برشمرد و تأکید کرد: این همکاری زمینه اتصال مؤثر نیازهای صنعت به توان علمی پژوهشگران را فراهم می‌کند.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه به مدت یک سال اعتبار دارد و با توافق طرفین قابل تمدید است و می‌تواند نقش مؤثری در توسعه پایدار صنایع غذایی و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان استان ایفا کند. در پایان این مراسم، به پاس نقش‌آفرینی مؤثر دکتر سیدمحمدعلی رضوی در پیشبرد فعالیت‌های نوآورانه و توسعه همکاری‌های فناورانه، برگزارکنندگان رویداد ملی «ریورس پیچ صنایع غذایی» با اهدای لوح سپاس و تندیس از ایشان تقدیر کردند.

[2][3]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^ (sahebkhabar.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2