پرینت

معرفی جوانترین وزیر پیشنهادی کابینه 12 توسط رئیس جمهور در مجلس

on .

 

به گزارش ، وی از توسعه دولت الکترونیک در زمان وزارت واعظی به عنوان کاری بزرگ و ستودنی یاد کرد و تاکید کرد فعال شدن کامل شبکه ملی اطلاعات در دولت دوازدهم به انجام خواهد رسید.

وی آذری را متولد بعد از انقلاب خواند که در فضای جدید رشد پیدا کرده و افزود ایشان را مسلط بر ارتباطات و فضای مجازی می دانم و فکرش به فضای مجازی باز است.

دکتر روحانی بستن اتوبان را پس از تصادف به دستور قاضی مثال زد و گفت خوشبختانه آذری جهرمی چنین تفکری ندارد چرا که قفلی که مردم باز کرده اند را نمی توان بست و باید از فضای مجازی درست استفاده کنیم.

دکتر روحانی از وزیر پیشنهادی خواست ظرفیت های سایبری درعرصه تولید و ایجاد اشتغال را بالا ببرد و رعایت حقوق شهروندی و اینم سازی فضای مجازی و تکمیل کردن شبکه ملی اطلاعات را به انجام برساند.

 

5656

 

Authors: www.khabaronline.ir

منبع خبر خبرآنلاین

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2